top of page
Søk

Anne Kristine Thorsby | Moe Gård

Sommerutstilling | 22. juli - 20. august 2023


Velkommen til sommerutstilling med Anne Kristine Thorsby på Moe Gård i Øyer! Utstillingen åpnes lørdag 22. juli kl. 12. Kunstneren vil være tilstede på åpningen og snakker om sine arbeider.


Både Moe gård og utstillingen er åpen tirsdag - søndag kl. 11 - 17.


 

På veien opp til Øyerfjellet ser du Moe gård med fire stabbur fra 1700-tallet på ei rekke. I et av stabburene kan du i år se malerier og litografier av Anne Kristine Thorsby.


"Naturen er min store inspirasjonskilde og jeg oppsøker ofte steder hvor naturen er tett innpå for å fange naturinntrykkene. Blant annet har mine mange arbeidsopphold nordpå vært til stor inspirasjon.


På atelieret bearbeider jeg materialet, en sammensmelting av inntrykk, stemninger og fornemmelser. Et indre landskap vibrerer sammen med resonansen av gjenkjennbar natur. Jeg bruker sparkler og oljemaling på lerret, for å formidle energien som naturen gir».


Billedkunstner Anne Kristine Thorsby, 1962, er født og oppvokst i Oslo. Utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo. Bor på Lillehammer.

Thorsby har mottatt flere stipend og hatt flere offentlige utsmykkingsoppdrag og offentlige innkjøp. Hun har også mottatt svært gode anmeldelser for sine utstillinger. Medl av NBK,BOA og BKI.MOE GÅRD


På Moe gård kan du plukke bringebær selv eller ta med deg ferdigplukkede solmodne bringebær i kurv. I lokalmatutsalget finner du gårdens saft og gårdens syltetøy, og også andre unike matskatter fra Øyer og Gudbrandsdalen.Moe er den største bringebærprodusenten i Gudbrandsdalen, med kortreiste modne bær. Noe av bærene blir presset til saft på glassflaske. Visste du at en flaske på 0,75 liter faktisk inneholder 1 kilo bær? I tillegg lages det forskjellige produkter som bringebærsirup, bringebæreddik, bringebær/tyttebærgelé. Biene som står på gården sørger ikke bare for god pollinering av bringebærplantene, men også for fin og lys bringebærhonning.


ความคิดเห็น


Kategorier

Arkiv

bottom of page