Om Galleri Zink

Galleriet ble etablert i 2008 av Johan Mæhlum og drives i dag av Johan Mæhlum. Galleri Zink ligger på Sigrid Undsets plass i Storgata 49, midt i hjertet av Lillehammer. Galleriet har lyse og moderne lokaler på 200 m² over to etasjer, og i andre etasje har galleriet eget rammeverksted.

Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.
Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 8-10 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling, Peer Gynt-utstilling (Gålå)  Høstutstilling (Ilsetra hotell, Hafjell) og en stor juleutstilling.

Galleriet åpnet under  Norsk litteraturfestivalen 2008  hvor festivalutstiller var Bjørn Ransve. Senere år har vi hatt gleden av å stille ut; Kjell Nupen, Frans Widerberg, Unni Askeland , Ørnulf Opdahl, Liv Heier, Håkon Gullvåg, Sverre Bjertnæs, Esther Maria Bjørneboe og Svein Nyhus. Årets festivalutstiller er Magne Furuholmen.

Galleri Zink har de senere år hatt leveranser til sykehus, skoler, kontorlokaler og offentlige bygg. 

Rammeverksted

Galleri Zink har et godt etablert rammeverksted i galleriets 2. etasje. I tillegg til at vi rammer inn til utstillinger og salg gjennom galleriet, tar vi også imot de aller fleste innrammingoppdrag. Vi tar på oss innramming, oppspenning av lerreter, rens av bilder mm.
Ta gjerne kontakt med oss for konsultasjon, eller kom innom galleriet for å se vårt utvalg av innrammingsmuligheter.

Konsulentoppdrag

Galleri Zink kan være behjelpelig med alle mulige konsulentoppdrag, både offentlig og private.
Galleriet har de senere årene hatt leveringer til flere offentlig institusjoner som skoler og sykehus, samt bidratt til utsmykking av banker, helsehus, mm.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

KONTAKT

Gallerist Johan Mæhlum:

+47 48 19 23 03

Rammeverksted:

+47 95 21 21 10

E-post:

post@gallerizink.no

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag-fredag: 12 - 17

Lørdag: 11 - 16

Søndag: 13 - 16

Mandag: Etter avtale

0
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
BESØKSADRESSE

Sigrid Undsets plass

Storgt. 49

2609 Lillehammer

Norge

© 2008 - 2021, Galleri Zink.