top of page
Fasade.jpg

Galleri Zink

Galleri og Rammeverksted

Galleriet ble etablert i 2008 av Johan Mæhlum og drives i dag av Johan Mæhlum. Galleri Zink ligger på Sigrid Undsets plass i Storgata 49, midt i hjertet av Lillehammer. Galleriet har lyse og moderne lokaler på 200 m² over to etasjer, og i andre etasje har galleriet eget rammeverksted.

Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.
Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 8-10 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling, Peer Gynt-utstilling (Gålå)  Høstutstilling (Ilsetra hotell, Hafjell) og en stor juleutstilling.

Galleriet åpnet under  Norsk litteraturfestivalen 2008  hvor festivalutstiller var Bjørn Ransve. Senere år har vi hatt gleden av å stille ut; Kjell Nupen, Frans Widerberg, Unni Askeland , Ørnulf Opdahl, Liv Heier, Håkon Gullvåg, Sverre Bjertnæs, Esther Maria Bjørneboe og Svein Nyhus. Årets festivalutstiller er Magne Furuholmen.

Galleri Zink har de senere år hatt leveranser til sykehus, skoler, kontorlokaler og offentlige bygg. 

Rammeverksted

Galleri Zink har et godt etablert rammeverksted i galleriets 2. etasje med vår erfarne rammemaker Hans-Jørgen og vår rammemakerlærling Marte.

 

I tillegg til at vi rammer inn til utstillinger og salg gjennom galleriet, tar vi også imot de aller fleste innrammingoppdrag. Vi tar på oss innramming, omramming av bilder, glasskifte, oppspenning av lerreter, rens av bilder, reparasjon og mye mer. Med nærmere 20 års erfaring er dine bilder i gode hender hos vår rammemaker!

 


Ta gjerne kontakt med oss for konsultasjon, eller kom innom galleriet for å se vårt utvalg av innrammingsmuligheter.

Konsulentoppdrag

Galleri Zink kan være behjelpelig med alle mulige konsulentoppdrag, både offentlig og private.
Galleriet har de senere årene hatt leveringer til flere offentlig institusjoner som skoler og sykehus, samt bidratt til utsmykking av banker, helsehus, mm.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

bottom of page